Veçoritë e Accessibility
iPhone përfshin këto veçori të Accessibility: Veçoria VoiceOver Mbështetja për afishim me karaktere Braille Siri…

Accessibility Shortcut
Përdorimi i : Shtypni shpejt butonin Home tre herë për të aktivizuar ose çaktivizuar një…

Veçoria VoiceOver


Siri
Me , ju mund të veproni me telefonin tuaj, si p.sh. të hapni aplikacione, thjesht…

Veçoria Zoom
Shumë aplikacione ju lejojnë të zmadhoni ose të zvogëloni artikuj specifikë. Për shembull, ju mund…

Veçoria Invert Colors
Ndonjëherë, këmbimi i ngjyrave në ekranin e iPhone e bën më të lehtë që të…

Veçoria Speak Selection
Edhe me VoiceOver të çaktivizuar, mund të bëni që iPhone të lexojë me zë çdo…

Veçoria Speak Auto-text
shqipton korrigjimet dhe sugjerimet e tekstit që iPhone bën kur ju jeni duke shkruar. Aktivizimi…

Teks i madh, me shkronja të zeza dhe kontrast të lartë
Shfaqja e tekstit më të madh në aplikacione si Calendar, Contacts, Mail, Messages dhe Notes:…

Ngadalësimi i lëvizjes së ekranit
Ju mund të ndaloni lëvizjen e disa elementëve të ekranit, si p.sh. paralaksin e sfondit…