Ju mund të kryeni automatikisht kalimin e audios për thirrjet hyrëse drejt kufjeve ose një altoparlanti telefoni në vend të receptorit të iPhone.

  • Ridrejtimi i kursit të audios për thirrjet hyrëse: Shkoni te Settings > General > Accessibility > Incoming Calls dhe zgjidhni se si dëshironi t'i dëgjoni thirrjet.

Gjithashtu, mund të vendosni që audioja nga thirrjet të kalojë përmes aparateve të dëgjimit, shihni Aparatet e dëgjimit.