Pamje e shpejtë e Camera
Shpejt! Merr kamerën! Nga ekrani Lock, thjesht rrëshqitni lart. Ose rrëshqitni lart nga fundi i…

Bërja e fotove dhe e videove
Camera ofron një numër modalitetesh për foto dhe video, të cilat ju lejojnë të nxirrni…

HDR
(“high dynamic range”) ju ndihmon të nxirrni foto të shkëlqyera, edhe në situata me kontrast…

Pamja, ndarja dhe printimi
Fotot dhe videot që bëni ruhen në Camera Roll. Me Photo Stream, fotot e reja…

Cilësimet e kamerës
Shkoni te Settings > Photos & Camera për opsionet e kamerës, të cilat përfshijnë: transmetimet…