Largoni gishtat në një, uebsajt, ose hartë për të afruar, më pas bashkoni gishtat për të afruar sërish. Te Photos, vazhdoni të bashkoni gishtat për të parë koleksionin apo albumin ku ndodhet fotoja.

Gishti tregues dhe gishti i madh që hapin një imazh për ta zmadhuar.

Ose prekni dy herë një foto apo faqe interneti për ta zmadhuar, dhe prekni dy herë sërish për ta zvogëluar. Te Maps, prekni dy herë lehtë për të fokusuar dhe prekni një herë me dy gishta për të shfokusuar.