Futja e tekstit
Prekni një fushë teksti për të parë tastierën virtuale, më pas prekni shkronjat për të…

Redaktimi i tekstit
: Prekni dhe mbani tekstin për të shfaqur lenten, pastaj zvarrisni për të pozicionuar pikën…

Ruajta e shtypjes së tasteve
Një shkurtore ju lejon të vendosni një fjalë ose një frazë duke shtypur vetëm pak…

Përdorimi i një tastiere Apple me valë
Ju mund të përdorni një tastierë Apple me valë (e disponueshme veçmas) për të futur…

Shtimi apo ndryshimi i tastierave
Ju mund të aktivizoni ose çaktivizoni veçoritë e shkrimit, si p.sh. kontrollin ortografik, mund të…