Një shkurtore ju lejon të vendosni një fjalë ose një frazë duke shtypur vetëm pak karaktere. Për shembull, shkruani “omw” për të futur “On my way!” Kjo është e gatshme për ju, për të shtuar më shumë shkoni te Settings > General > Keyboard.

Mesazhi me shkronjat OMW të shkruara dhe flluska e tekstit lart me fjalët "On my way"!
  • Krijimi i një shkurtoreje: Shkoni te Settings > General > Keyboard dhe më pas prekni Add New Shortcut.

  • Keni një fjalë ose frazë që përdorni dhe nuk dëshironi të korrigjohet? Krijoni një shkurtore, por lëreni bosh fushën Shortcut.

  • Përdorimi i iCloud për të mbajtur të përditësuar fjalorin personal në pajisjet tuaja: Shkoni te Settings > iCloud, më pak aktivizoni Documents & Data.