Përdorimi i një kodi me mbrojtjen e të dhënave
Për siguri më të mirë, mund të vendosni një kod që mund të futet sa…

Sensori Touch ID
Te iPhone 5s, ju mund të përdorni shenjën e gishtit në vend të kodit apo fjalëkalimit…

iCloud Keychain
ruan emrat e përdoruesit dhe fjalëkalimet në faqe interneti, së bashku me të dhënat e…

Kufizimi i Ad Tracking
Kufizimi ose rivendosja e Ad Tracking: Shkoni te Settings > Privacy > Advertising. Aktivizoni Limit…

Find My iPhone
mund t'ju ndihmojë të gjeni dhe të siguroni iPhone tuaj me anë të aplikacionit falas…