Një Apple ID është hyrja që përdoret për pothuajse çdo gjë me Apple, përfshirë përdorimin e iCloud për të ruajtur përmbajtjen tuaj, shkarkimin e aplikacioneve nga App Store dhe blerjen e këngëve, filmave dhe shfaqjeve televizive nga iTunes Store.

Ju nevojitet vetëm një ID e Apple për gjithçka që bëni me Apple. Nëse keni një ID të Apple, përdorni atë kur konfiguroni fillimisht iPhone dhe sa herë që ju nevojitet të hyni për të përdorur një shërbim Apple. Nëse nuk keni ende një ID të Apple, ju mund të krijoni një të tillë kur ju kërkohet të hyni.

  • Krijimi i një Apple ID: Shkoni te Settings > iTunes & App Stores dhe prekni Sign In. (Nëse keni hyrë dhe dëshironi të krijoni një tjetër Apple ID, në fillim prekni Apple ID tuaj, më pas prekni Sign Out.)

Për më shumë informacion, shikoni appleid.apple.com.