Game Center ju lejon të luani lojërat tuaja të preferuara me shokët që keni në një pajisje iOS ose Mac (OS X Mountain Lion ose version të mëvonshëm). Për të përdorur Game Center duhet të jeni të lidhur me internetin.

PARALAJMËRIM: Për informacion të rëndësishëm mbi shmangien e lëndimit nga lëvizja e përsëritur, shikoni Informacion i rëndësishëm për sigurinë.

Për të parë një lojë, prekni skedën Games në fund të ekranit, zgjidhni lojën, më pas prekni butonin More në të djathtë lart. Për të parë kush është më i miri, prekni Leaderboards. Për të eksploruar objektivat e lojës, prekni Achievements. Për të gjetur dikë kundër të cilit mund të luani, prekni Players. Për të deklaruar statusin tuaj ose për të ndryshuar foton, prekni skedën Me në fund të ekranit. Prekni skedën Friends për të ftuar dikë për të luajtur. Prekni skedën Challenges për të hedhur dorashkën. Prekni skedën Turns për të parë nëse është radha juaj për të lëvizur.
  • Nisja: Hapni Game Center. Nëse shihni pseudonimin në pjesën e sipërme të ekranit, jeni të lidhur. Në të kundërt, do t'ju kërkohet ID-ja dhe fjalëkalimi në Apple.

  • Marrja e lojërave: Prekni Games, më pas prekni një lojë të rekomanduar ose prekni Find Game Center Games. Ose merrni një lojë që ka një prej miqve tuaj (shikoni Luajtja me miqtë).

  • Luaj! Prekni Games, zgjidhni një lojë, prekni butoni More (tre pikat) lart djathtas, më pas prekni Play.

  • U shkëputët? Nuk është nevoja të dilni kur mbyllni Game Center, por nëse dëshironi, shkoni te Settings > Game Center dhe prekni ID tuaj të Apple.