Marrja e iBooks
Marrja e aplikacionit iBooks: Shkarkoni iBooks falas nga App Store. Marrja e librave nga iBooks…

Leximi i një libri
Hapja e një libri: Prekni librin që doni të lexoni. Nëse nuk e shihni në…

Organizimi i librave
me koleksione: Prekni Edit dhe zgjidhni disa libra për t'i çuar në një koleksion. Për…

Leximi i PDF-ve
Sinkronizimi i PDF-ve: Në iTunes në kompjuterin tuaj, zgjidhni File > Add to Library dhe…

Cilësimet e iBooks
Shkoni te Settings > iBooks, ku mund të: Sinkronizoni koleksionet dhe faqeshënuesit (duke përfshirë shënimet…