• Marrja e aplikacionit iBooks: Shkarkoni iBooks falas nga App Store.

  • Marrja e librave nga iBooks Store: Te iBooks, prekni Store. Ju mund të gjeni libra duke shfletuar ose duke kërkuar, mund të kontrolloni librat më të fundit më të shitur, mund të merrni një mostër libri dhe të lexoni kritikat.