• Shfletimi sipas zhanrit: Prekni një prej kategorive (Music, Movies ose TV Shows). Prekni Genres për të rafinuar listën.

    Pjesë e ekranit të Music Genres që tregon një nënset me zhanre me një shenjë kontrolli pranë Fitness & Workout.

  • Nëse e dini se çfarë po kërkoni, prekni Search: Fusni informacionin në fushën e kërkimit, më pas prekni sërish Search.

  • Zbulimi i muzikës së re në iTunes Radio: Kur dëgjoni iTunes Radio dhe dëgjoni një këngë që ju pëlqen, mund të lidheni me iTunes Store për ta blerë, për ta shtuar në listën tuaj të dëshirave ose për të zbuluar muzikë të ngjashme. Shikoni iTunes Radio.

  • Paraafishimi i këngës ose e videos: Prekeni atë.

  • Jeni lodhur duke prekur More? Për të risistemuar butonat, prekni More, më pas prekni Edit. Për të zëvendësuar ikonën, zvarrisni një ikonë tjetër mbi atë që dëshironi të zëvendësoni. Pastaj prekni Done.

    Pjesë e ekranit More me ikonat që dëshironi të ripoziciononi. Ikonat blu mund të zvarriten mbi ikonat gri për t'u dhënë atyre përparësi. Ikonat gri janë Music, Movies, TV Shows dhe Search. Ikonat blu janë Audiobooks, Tones, Genius, Purchased dhe Downloads.