Në iPhone 4s ose version të mëvonshëm, ju mund të shikoni pamje tredimensionale dhe madje mund të fluturoni mbi shumë nga qytetet kryesore të botës. Zmadhoni derisa butoni 3D ose butoni Flyover të shfaqet, më pas prekni butonin. Ose, zvarrisni lart dy gishta. Për të kaluar mes 3D dhe Flyover, prekni butoni Settings dhe ndryshoni pamjet.

Një foto ajrore e qendrës së San Franciskos.
  • Rregullimi i këndit të kamerës: Zvarrisni lart ose poshtë dy gishta.