iTunes Radio
Stacionet e promovuara ofrojnë një mënyrë të shkëlqyer për të eksploruar muzikë të re në…

Marrja e muzikës
Merrni muzikë dhe përmbajtje tjetër audio në iPhone në mënyrat e mëposhtme: Blerja dhe shkarkimi…

Shfletimi dhe luajtja
Shfletimi i muzikës sipas listës së leximit, artistit apo një kategorie tjetër: Për opsione të…

Muri i albumit
Rrotulloni iPhone për të shfaqur kopertinën e albumit. Rrëshqitni majtas ose djathtas për të parë…

Librat audio
Kontrollet dhe informacioni për librat audio shfaqen në ekranin Now Playing kur filloni luajtjen.

Listat e leximit
Krijimi i listave të leximit për të organizuar muzikën tuaj: Shikoni Playlists, prekni New Playlist…

Genius, prodhuar për ju
Një listë leximi Genius është një koleksion këngësh nga biblioteka juaj që shkojnë së bashku.…

Siri dhe Voice Control
Ju mund të përdorni Siri (iPhone 4s ose version më i ri) ose Voice Control…

iTunes Match
ruan bibliotekën tuaj muzikore në iCloud—përfshirë edhe këngë të importuara nga CD—dhe ju lejon të…

Home Sharing
ju lejon të luani muzikë, filma dhe shfaqje televizive në iPhone nga biblioteka iTunes në…