Home Sharing ju lejon të luani muzikë, filma dhe shfaqje televizive në iPhone nga biblioteka iTunes në kompjuterin tuaj Mac ose PC. iPhone dhe kompjuteri juaj duhet të jenë në të njëjtin rrjet Wi-Fi.

Shënim: Home Sharing kërkon iTunes 10,2 ose version më i ri, që mund të gjendet në www.itunes.com/download Përmbajtje bonus si broshura dixhitale dhe iTunes Extras nuk mund të shkëmbehen.

Luajtja e muzikës nga biblioteka juaj iTunes në iPhone.

  1. Në iTunes në kompjuterin tuaj zgjidhni File > Home Sharing > Turn On Home Sharing. Lidhuni dhe më pas klikoni Create Home Share.

  2. Te iPhone, shkoni te Settings > Music dhe më pas lidhuni me Home Sharing duke përdorur të njëjtën ID Apple dhe fjalëkalim.

  3. Te Music, prekni More, pastaj prekni Shared dhe zgjidhni bibliotekën e kompjuterit tuaj.

  • Kthimi te përmbajtja në iPhone: Prekni Shared dhe zgjidhni My iPhone.