• Krijimi i listave të leximit për të organizuar muzikën tuaj: Shikoni Playlists, prekni New Playlist pranë pjesës së sipërme të listës dhe më pas shkruani një titull. Prekni butoni i shtimit për të shtuar këngët ose videot.

Ekrani Playlists. Butoni Store në këndin majtas lart, Now Playing djathtas lart. Në krye të listës shfaqet Genius Playlist, më pas New Playlist.
  • Redaktimi i listës së leximit: Zgjidhni listën e leximit, pastaj prekni Edit.

  • Shtimi i më shumë këngëve:  Prekni butoni i shtimit.

  • Heqja e një kënge:  Prekni butoni i fshirjes dhe më pas prekni Remove. Fshirja e një kënge nga lista e leximit nuk e fshin atë edhe nga iPhone.

  • Ndryshimi i rendit të këngëve:  Zvarrisni butoni i rirenditjes.

Listat e leximit të ndryshuara dhe të reja kopjohen në bibliotekën tuaj iTunes herën e ardhshme kur sinkronizoni iPhone me kompjuterin tuaj ose përmes iCloud nëse pajtoheni në iTunes Match.

  • Fshirja e një liste leximi që keni krijuar në iPhone: Zgjidhni listën e leximit dhe më pas prekni Clear ose Delete.

  • Heqja e një kënge nga iPhone: Prekni Songs, rrëshqiteni këngën dhe më pas prekni Delete. Kënga hiqet nga iPhone, por jo nga biblioteka juaj iTunes në Mac ose PC ose nga iCloud.