Pamje e shpejtë
Me një sensor Nike + iPod (shitet veçan), aplikacioni Nike + iPod ofron përgjigje me…

Lidhja dhe kalibrimi i sensorit
Nike + iPod grumbullon të dhënat stërvitore nga një sensor me valë (i cili shitet…

Stërvitja
Nisu! Për të nisur një stërvitje, prekni Workouts, dhe zgjidhni një seancë stërvitore. Bërja e…

Cilësimet e Nike + iPod
Shkoni te Settings > Nike + iPod, ku mund të kalibroni cilësimet për: Kënga energjike…