Pamje e përgjithshme e iPhone
Ky udhëzues përshkruan veçoritë e iOS 7.1 dhe të iPhone 4, iPhone 4s, iPhone 5,…

Aksesorët
Me iPhone vijnë dhe aksesorët e mëposhtëm: Kufjet Apple: Përdorni Apple EarPods me telekomandë dhe…

Ekrani Multi-Touch
Vetëm pak gjeste të thjeshta, prekje, zvarritje, rrëshqitje dhe bashkim gishtash/zgjerim, janë gjithçka që ju…

Butonat


Ikonat e gjendjes
Ikonat në shiritin e gjendjes në krye të ekranit japin informacion rreth iPhone: Ikona e…