Me iPhone vijnë dhe aksesorët e mëposhtëm:

Apple EarPods me telekomandë dhe mikrofon
  • Kufjet Apple: Përdorni Apple EarPods me telekomandë dhe mikrofon (iPhone 5 ose version të mëvonshëm) ose kufjet Apple me telekomandë dhe mikrofon (iPhone 4s ose version më i hershëm) për të dëgjuar muzikë dhe video si dhe për të kryer thirrje. Shikoni Përdorimi i një kufjeje Apple.

Kablloja lidhëse Lightning - USB
  • Lidhja e kabllos: Duke përdorur kabllon Lightning - USB (iPhone 5 ose version të mëvonshëm) ose kabllon 30 kunjëshe-USB (iPhone 4s ose version më i hershëm) për të lidhur iPhone me kompjuterin tuaj për sinkronizim dhe karikim.

Përshtatësi i rrymës USB
  • Përshtatësi i rrymës me USB i Apple: Përdorni kabllon lidhëse Lightning - USB ose kabllon e lidhjes 30 kunja me USB për të karikuar baterinë e iPhone.

Mjeti i nxjerrjes së kartës SIM
  • Mjeti i nxjerrjes së kartës SIM: Përdoreni për të nxjerrë mbajtësen e kartës SIM. (Nuk përfshihet në të gjitha zonat.)