Kur shikoni kartën e një kontakti, një prekje e shpejtë ju lejon që të kryeni një thirrje, të krijoni një mesazh emaili, të gjeni vendndodhjen e kontaktit dhe më shumë. Shikoni Pamje e shpejtë e Contacts.