Shikimi i fotove dhe i videove
Photos ju lejon të shikoni: Camera Roll: fotot dhe videot që keni bërë në iPhone…

Organizimi i fotove dhe i videove
Krijimi i një albumi të ri: Prekni Albums, prekni , vendosni një një emër, pastaj…

iCloud Photo Sharing
Ndani transmetime fotosh dhe videosh me personat që zgjidhni. Miqtë që keni zgjedhur që kanë…

My Photo Stream
Shikimi automatik i fotove që bëni me iPhone në pajisjet tuaja të tjera: Aktivizoni te…

Ndarja e fotove dhe e videove
Ju mund të ndani foto dhe video me email, mesazhe me tekst (MMS ose iMessage),…

Redaktimi i fotove dhe shkurtimi i videove
Ju mund të redaktoni fotot direkt nga iPhone. Ndërsa shikoni një foto në ekran të…

Printimi i fotove
Printimi në një printer të mundësuar për AirPrint: Printimi i një fotoje të vetme:  Prekni…

Cilësimet e Photos
Cilësimet për Photos ndodhen te Settings > Photos & Camera. Këto përfshijnë: My Photo Stream…