Pamje e shpejtë e Safari
Për të shfletuar internetin, përdorni Safari në iPhone. Përdorni Reading List për të grumbulluar faqe…

Kërkimi në internet
: Vendosni një URL ose fjalë kërkimi në fushën e kërkimit në pjesën e sipërme…

Shfletimi në internet
Kontrollo përpara se të mbërrish: Për të parë URL-në e një lidhjeje përpara se të…

Mbajtja e faqeshënueseve
Shënimi i faqes aktuale: Prekni , më pas prekni Bookmark. Për të vizituar sërish faqen,…

Ndarja e atyre që zbuloni
Përhapja e lajmit: Prekni . Shikimi se çfarë tweet po dërgon dikush: Hyni në Twitter…

Plotësimi i formularëve
Nëse po kërkoni të hyni në një uebsajt, të regjistroheni për një shërbim apo të…

Shmangia e çorientimit me Reader
Përdorni Safari Reader për t'u fokusuar në përmbajtjen kryesore të një faqeje. Fokusimi te përmbajtja.…

Ruajtja për më vonë e listës së leximit
Ruani artikujt interesantë në listën e leximit në mënyrë që t'i vizitoni ato sërish më…

Privatësia dhe siguria
Ju mund të rregulloni cilësimet e Safari që të ruani private aktivitetet tuaja të shfletimit…

Cilësimet e Safari
Shkoni te Settings > Safari, ku mund të: Zgjidhni motorin e kërkimit Jepni informacionin për…