Prekni butonin Share për të ndarë atë që gjeni duke përdorur AirDrop, Message, Mail, Twitter ose Facebook, ose shtoni një faqeshënues, një hyrje liste leximi apo një shkurtore të ekranit Home. Ju mund të përdorni gjithashtu butonin Share për të kopjuar ose printuar faqen.
  • Përhapja e lajmit: Prekni butoni i ndarjes.

  • Shikimi se çfarë tweet po dërgon dikush: Hyni në Twitter në iPhone, më pas prekni butoni i faqeshënuesve dhe shikoni te butoni i lidhjeve sociale për të parë lidhjet e dërguara me tweet nga miqtë tuaj.