Ju mund të përdorni iCloud ose iTunes për të restauruar iPhone nga një rezervim.

  • Restaurimi nga një rezervim iCloud: Rivendosni iPhone për të fshirë të gjitha cilësimet dhe informacionin, më pas hyni në iCloud dhe zgjidhni “Restore from a Backup” te Setup Assistant. Shikoni Rindezja ose rivendosja e iPhone.

  • Restaurimi nga një rezervim iTunes: Lidhni iPhone me kompjuterin me të cilin sinkronizoni normalisht, zgjidhni iPhone në dritaren iTunes, më pas klikoni Restore në panelin Summary.

Kur softueri i iPhone restaurohet, ju ose mund ta rikonfiguroni atë si një iPhone të ri ose të restauroni muzikën, videot, të dhënat e aplikacioneve dhe përmbajtje të tjera nga një rezervim.

Për më shumë informacion rreth restaurimit të softuerit të iPhone vizitoni support.apple.com/kb/HT1414.